Rubens Burger franchise

Open jij de 2e Rubens Burger?

rubens burger

RubensBurger opende op 5 februari 2016 haar deuren in Haarlem.

Een klein charmante burgerbar en tevens pilotvestiging waar het Haarlemse publiek als eerste van mocht proeven. Meteen vanaf de eerste dag was de potentie zichtbaar. De unieke en gevarieerde samenstelling van de gastronomische burgers zijn zeer enthousiast ontvangen. Zoals het gaat in een pilotvestiging is er in het eerste jaar veel getest en verbeterd. Nu circa 1 jaar later staat er een stevig concept dat klaar is voor franchise.

Kansen

Stap in een groeimarkt! De hamburger wordt al meer dan 1 eeuw gegeten en is wereldwijd bezig met een transformatie. In heel Nederland zijn er mooie kansen.

Weet jij een populairder food product waarbij je iedereen van jong tot oud mee kan aanspreken in elke gewenste variant? RubensBurger biedt ondernemers een bewezen en winstgevend concept. Stap in een ‘lichter’ en begrijpbaar restaurant concept.

Uniek franchisemodel

Met ons model haal jij het meeste uit jouw onderneming.

Wij vragen geen vast percentage van je omzet maar een zeer voordelig maandelijks vast bedrag om het merk en concept Rubens Burger te gebruiken. Daar waar wij geloven in lokaal ondernemerschap maken ondernemers het verschil. Naar onze visie moet dit verschil de franchisenemer toekomen en niet de franchisegever.

Entreegeld KORTING

De eerste vijf franchisenemers van RubensBurger betalen nu slechts de helft van het entreegeld.

Dit geeft je het recht een RubensBurger store te openen en dient als opstartkosten. Wat krijg je daarvoor? In dit traject doorlopen we de volgende stappen naar de opening van je store:

 

  • Samen zoeken we de geschikte locatie en ondersteunen wij bij het aanhuren ervan.
  • We helpen je met het schrijven van je ondernemingsplan en leveren cruciale cijfers aan.
  • Wij brengen jou in contact met onze financiers.
  • Wij adviseren over de verbouwing van je store.
  • We sturen al onze betrokken leveranciers bij je langs.
  • Je volgt een ‘RubensBurger Bootcamp’ training in de vestiging in Haarlem.
  • Jouw volledige team kan in Haarlem alvast proefdraaien.

 

Let op: Indien nodig wijzigen wij het bestemmingsplan van een geschikte locatie voor je. De eventuele extra kosten welke o.a. kunnen bestaan uit geluid- of geurrapporten is niet in het entreegeld meegenomen en zijn voor rekening van de franchisenemer.

Ondernemerschap

Een sterk concept in een groeiende markt gecombineerd met lokaal ondernemerschap: de ingrediënten voor succes.

Wij kiezen voor franchise om de kwaliteit van het concept hoog te houden. Wij zullen altijd als ondernemer met je meekijken en je adviseren met de filosofie alsof het onze eigen eerste zaak is, met alle voordelen die daarbij komen kijken.

De ondernemer die we zoeken!

Het is altijd al je droom geweest om je eigen zaak te starten of je bent door je huidige situatie aan een eigen zaak gaan denken.

Wij zoeken ondernemers waarmee wij een ‘klik’ hebben. Dat is wat ons betreft de basis. Ondernemers die er van houden in een team te werken, zakelijke ervaring hebben, gemotiveerd en bewezen succesvol zijn. Ondernemers die een netwerk hebben en deze slim kunnen inzetten ( bv. bij de verbouwing). Ondernemers die keihard willen werken, stressbestendig zijn, een team kunnen opbouwen en aansturen, en dat alles met een duidelijke visie naar de gast. Ondernemers die weten wat er speelt in hun stad en in staat zijn om RubensBurger beter te kopiëren en er een echte hotspot van weten te maken!

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig? Laat je contact gegevens hieronder achter en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 37 22 61 35.

Meld je direct aan als Franchiser!

Als je overtuigd bent van deze sterke burger franchise, dan is het nu tijd om je aan te melden! Door middel van een formulier vragen wij je om de benodigde informatie te verstrekken. Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen of vragen hebben over het formulier, dan kunnen wij daarbij assisteren.

Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

 

Door op onderstaande button te drukken begint je franchise avontuur.